10/05/2023

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο του προγράμματος AcToVax4NAM

Το Ινστιτούτο Prolepsis θα ήθελε να σας προσκαλέσει στην εκπαίδευση που διοργανώνουμε στα πλαίσια του προγράμματος AcToVax4NAM και αναπτύχθηκε με σκοπό την κατάρτιση των επαγγελματιών για την υγεία των Νεοαφιχθέντων μεταναστών σχετικά με τον αλφαβητισμό για τον εμβολιασμό.
07/12/2018

Απόφαση για Σακχαρώδη Διαβήτη

Μετά από την επιστολή της ΕΛΕΓΕΙΑ σχετικά με την Συνταγογράφηση που απεστάλη στις 22 Νοεμβρίου προς το Υπουργείο Υγείας. Ο Πρόεδρος της ΕΛΕΓΕΙΑ κ. Μαριόλης Ανάργυρος έλαβε από τον Πρόεδρο της Διαβητολογικής Εταιρείας κ. Γ. Δημητριάδη  την παρακάτω απόφαση του Γ. Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Γ. Γιαννόπουλου
07/03/2017

Υπόμνημα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων

Οι φορείς της Γενικής Ιατρικής ΕΛΕΓΕΙΑ και ΕΝΩΣΗ κατέθεσαν υπόμνημα στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής σχετικά με το Σχέδιο Νόμου «Μεταρρύθμιση της διοικητικής οργάνωσης των υπηρεσιών […]
07/09/2016

Ανακοίνωση NovoNordisk για ανάκληση παρτίδας Φαρμάκου

Κατεβάστε την ανακοίνωση της εταιρείας NovoNordisk σχετικά με την ανάκληση παρτίδας του Glucagen Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε την ανακοίνωση.  
02/12/2015

Εκπαιδευτική Συνάντηση Ειδικευομένων Γ.Ι. Ανατολικής – Μακεδονίας Θράκης

Την 1η Δεκεμβρίου 2015 έγινε παρουσία των συντονιστών και του προέδρου της ΕΛΕΓΕΙΑ εκπαιδευτική συνάντηση των ειδικευομένων Γ.Ι. Ανατολικής – Μακεδονίας Θράκης.