Εργαστήρι Έρευνας στην Π.Φ.Υ.

19ο Σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών
February 3, 2017
Περιοδικό Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
February 3, 2017

ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΡΕΥΝΑΣ στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας

Ξενοδοχείο Mediterranean Palace, στη Θεσσαλονίκη από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2020.

Η Επιτροπή Έρευνας της Ελληνικής Εταιρείας Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής σας προσκαλεί στο ετήσιο Σχολείο Έρευνας στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) που θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Mediterranean Palace, στη Θεσσαλονίκη από τις 14 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2020.

Σκοπός του Σχολείου είναι η ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων που αφορούν στη μεθοδολογία έρευνας, ξεκινώντας από την κριτική ανάγνωση ενός επιστημονικού άρθρου, μέχρι το σχεδιασμό ενός ερευνητικού πρωτοκόλλου στην κοινότητα, αλλά και την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του. Απώτερο στόχο αποτελεί η ανάπτυξη μιας κρίσιμης μάζας γιατρών στην ΠΦΥ εκπαιδευμένους στην κριτική αποτίμηση της διεθνούς βιβλιογραφίας, αλλά και η δημιουργία ενός Πανελληνίου Δικτύου Έρευνας στην ΠΦΥ.

Απευθύνεται σε κάθε γιατρό της ΠΦΥ, ειδικό και ειδικευόμενο. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος (20 άτομα). Οι εργασίες του Σχολείου προγραμματίζεται να ξεκινήσουν στις 12.00 την Παρασκευή 14/02/2020 και να ολοκληρωθούν στις 12.00 την Κυριακή 16/02/2020. Τα έξοδα διαμονής σε μονόκλινα δωμάτια, ημιδιατροφής και παρακολούθησης του προγράμματος του Σεμιναρίου θα καλυφθούν από την ΕΛΕΓΕΙΑ.

Περιοδικό Π.Φ.Υ.